Support & Questions Category: Microsoft Azure Questions Problem with Microsoft Azure
Kacper asked 19 Days ago

Hello,

I can't make proxies, when I try I get an error message "The subscription is not registered to use namespace 'Microsoft.Network'. See https://aka.ms/rps-not-found for how to register subscriptions." and when I try a second time I get this message "Failed to List Subnets in Virtual Network. Azure say: The Resource 'Microsoft.Network/virtualNetworks/LemoniniXXXXXXXX-uksouth-NAT' under resource group 'LemoniniXXXXXXXXX-uksouth' was not found. For more details please go to https://aka.ms/ARMResourceNotFoundFix"


How can I fix it?

5 Answers
Zdenek Moderator answered 18 Days ago

Hello, you have probably skipped something from video tutorial, please remove this profile and try again. If you find what caused this, your reply here is very welcome.

https://www.youtube.com/watch?v=QKsOhdqJ9Xw

Kacper answered 12 Days ago

I did it again on new Azure's account and I got the same issues as before. 


Screenshot: https://imgur.com/VZOEqGN

Leonardo answered 3 Days ago

got the same problem, re create over and over

Leonardo answered 3 Days ago

solved the first one https://stackoverflow.com/questions/36200143/the-subscription-is-not-registered-to-use-namespace-microsoft-datafactory-error

not the second...

Zdenek Moderator answered 1 Day ago

Ok I think that there is no valid subscription, or your subscription is restricted somehow to only some actions. I have post a reply here: https://createproxy.com/question/ip-address-range-is-outside-the-ip-address-range/